heh... wypowiem się tyle - druid jest niepełny... mag ma własne użyteczne bojowe czary tylko dla swej klasy... pal też chyba ma... BA! zdaje mi się że nawet knigth ma własne użyteczne walce zaklęcia(mam skleroze więc nie pamiętam...)... a druid nie ma żadnego poza bezużytecznymi truciznami - dlatego jest taki monotonny...
a przecie przyroda dostarcza inspiracji destrukcyjnych !! tornada !! trzęsienia ziemi !! powodzie !! susze i inne !! tyle potęgi jest w naturze !! ale nie - producenci zadecydowali inaczej - ma leczyć i basta !! to jest chore...
owszem można pokonać inne postacie ale gdy poziom i sila ekw ta sama to nie ma rady... druid jest jak miecznik bez nogi - by dobrze działał potrzebuje czyjejś nogi (protezy

) a i tak powstanie niesmak... analogicznie druid potrzebuje run innych by chciał funkcjonować... ale pozostaje niesmak ze musi na nie kasę wydawać i nie ma bojowego spontana...
należało by dodać 1-2nowe czary przy nast. update... oto moje propozycje
1 - Gniew korzeni
opis - przywołuje ostre korzenie na wskazaną kratkę (są ostre jak szpikulce) - jest to czar podobny do field z opóźnieniem... można się schować za węgłem i rzucać pod nogi przeciwnikom (ma pewne opóźnienie pozwalające trafiać innych w ruchu...) doliczyć do tego że to spontan o średnim zużyciu many wysokim levelu nauczenia i kosztach w gp oraz dobre obrażenia (fizyczne) to otrzymamy ciekawy czar...
2 - Spopielenie
czar spontan... nieco droższy w manie od gniewu korzeni choć jest on natychmiastowy - dość średnie obrażenia + możliwość podpalenia osobnika czyni ten czar atrakcyjnym.. ale uwaga - istnieje ryzyko ze się sami podpalimy !! (podpalenie tym czarem nie da się usunąć... działa przez pewien czas więc może być groźnie)
3 - PACC - Grom z jasnego nieba
spontan o dużym zużyciu many - wali z pewnym opóźnieniem we wskazane miejsce piorun - całkiem spore pole rażenia choć im dalej tym dmg mniejsze... postacie w centrum - trupy ^^
(to tylko przykłady - mam zbyt wybujałą wyobraźnię...)