Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2007, 23:37   #115
dartra111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Domyślny

2@up:
Ty z druida chcesz maszynke do zabijania zrobic?!

Mogli by jakies runki specjalnie dra druida zrobic, cos jak uh ale tylko druidzi mogli by tego używac, i żeby było od uh o 1,0 lepsze wtedy na hunty będą chcieli z druidem chodzic bo ma te runki i sio itp. ... i produkcja tego by prdukcja tego by wynosila tyle co sd ale tylko druidzi mogli by na kims to używac, i na sobie .

Jak wymieniłes u góry ta ziemia to powodzie lawa itp. czemu by nie? ale po co to do ofensywy urzywac? jak juz druid jest defensywny to idzmy ta strona...

Na przykład bariere co odpędza potworki bliżej od ciebie niż6x6 tych kratek w tibi.

Albo żeby mógł robic taką jakby osłone która go ochrania i ekipe w razie niebezpieczenstwa na 30 sekund, ale zabierało by to strasznie dużo many... można se przez ten czas mane podladowac etc. chodzi mi o mur obronny z ziemi .

Albo jakies doladowania dla knighta np: mana shielda, za uderzenia traci druid mane a nie knight życie (choc to troche glupie...)

Mam mase innych pomysłów ale nei chce mi sie pisac...

Mi to pasuje że druid jest defensywny ale niech go w tę strone ulepszą po co ofensywa?? skoro jest dobra defensywa

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Plemotnik Pokaż post
Hmm poradzilbym skasowac stara tibie i sciongnonc nowa najlepiej klienta torga z tibia.org.pl - powinnno pomuc

Ostatnio edytowany przez dartra111 - 14-07-2007 o 23:39.
dartra111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem