Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszolotek
Zauwazylem ostatnio ze trwa tutaj nierowna walka miedzy Xaemusem a paroma osobami ktorzy nie lubia jego humoru.
Zaczne od tego iz nie rozumiem dlaczego tak nagle wszystkim nie podobaja sie zarty Xaemusa ? Jak pamietam podczas wojny Ordo vs. VU nikomu to nie przeszkadzalo i nikt na niego nie najezdzal z tego powodu a teraz kazdy najezdza na niego mniej lub bardziej wyszukanymi wyzwiskami ... (taki swiat...)
@Marian666
Pokazales naprawde wielki kawal polskiej kultury  musze ci to przyznac ;p
Dlaczego tak uwazasz skoro nigdy go nie widziales ani nie wiesz jak wyglada i kim dokladnie jest ... To samo ja moge mowic o tobie 
A twoich zalosnych wyzwisk nie bede komentowal ...
Co do reszty nie wiem dlaczego tak wszyscy pisza ze Xaem ma mozg nastolatka i mieszka w jakis zacytuje tutaj "sasranych dzielnicach" skoro zawsze ludziom sie nie podobaja zarty na ich temat ale jak zartuje sie juz z kogos to jest fajnie  a co do tego ze Xaem ma mozg nastolatka to powiem tyle ze to ze jest juz osoba starsza to nie znaczy ze ma chodzi w garniturze byc ciagle powazny, nie grac w zadne gry i nie zachowywac sie na taki wiek jak sie czuje... ludzie dajcie spokoj ciekawe jacy wy bedziecie w tym wieku ?
Pozdro 
|
Beda chodzic w garniturach , beda sie bac napic bo to nie wypada , nie beda zartowac bo zart moze okazac sie nie namiejscu , przy stole podczas jedzenia beda jesc malymi kesami i przeżuwać przez 10 minut tak jak to robia wielcy biznesmeni na filmach , rozmowy beda sie zapewne sprowadzac tylko do biznesow tacy wyrafinowani beda , oczywiscie moge takze wywnioskowac ze beda idealnymi bez wad ojcami i mezami .. xD
Co do zartow xaema , tez mnie to smieszy ze kazdy teraz po nim jezdzi , a jak byl w vu to dla niektorych byl "autorytetem" . Przecierz to bylo widac ze w vu kilka osob ladnie chcialo mu zapunktowac ;]
@ A co do wsi . Smiejecie ze wsi a ciekawe co byscie wpier***ali jakby nie bylo wsi i farm ;] Nawet Mleko ze sklepow nie jest robione w hurtowni :< a skads trzeba je wziasc , psa raczej nie wydoicie :<<<