Cytuj:
Oryginalnie napisane przez juran_se_spychowa
oto dane mojego kompa:
Komputer Siemens od PIII-900Mhz ,RAM-128Mb, Płyta główna BX-atx (3xDimm, 1xAGP, 4xPCI, 2xISA, 2xUSB, 2xPS/2, LPT, RS), dysk twardy 10Gb, CD-ROM, FDD 1.44Mb, karta graficzna AGP Matrox G-400, karta muzyczna PCI ESS. Obudowa Desktop/Tower.
chciałbym go ulepszyc i chcialbym wiedziec od czego zaczac i ile bym musial miec kasy na to...
|
Opłaca się tuningować malucha? Nie, bo będziesz musiał w nim wszystko wymienić. Tak samo jest w twoim przypadku. Takich złomów się NIE ulepsza.
Lepiej kupić nowy komputer.
Cytuj:
taki ze by byl dobry ale za przyzwoita cena 
|
Wybieraj: tańszy, ale przeciętny, lub droższy, ale dobry.
Cytuj:
Hmm... i czy czlowiek ktory sie na tym nie zna umialby to zamontowac... i jesli mozecie to podajcie przyblizone ceny czesci... dysk twardy mogl by byc np. 20-30 GB bo wiecej nie potrzebuje... Pozdrawiam i dzieki za odp 
|
Nikt już nie sprzedaje silników do trabantów, bo za stare i słabe. Teraz absolutne minimum to 100 GB. Tylko po co je kupować, skoro dołożysz 40 zł i masz już 160GB?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar
Jak ostatnio szukałem komputera dla ciotki na allegro (Części, żeby złożyć) wyszło mi 975 złotych, wraz z Pentium IV, 512 RAM'u i GeForce 6200N.
|
Niezły crap jak za tysiaka.
Piszesz, że ty jej kupowałeś...