@Stjup
Dzięki za poparcie, ale nie trzeba tak wulgarnie
@Donas
Posłuchaj uważnie. Mnie nie interesuje kto ma ile lat. Wszystkie błędy Matrika, które napisał poprawiłem (oczywiście te z którymi się zgodziłem), ale w sposób jaki to napisał mnie zdenerwował. Tekst był napisany w takim tonie, jakby miał mnie obrazić i pokazać, że jestem analfabetą. Powtórze jeszcze raz. NIE CHODZI O KRYTYKE TYLKO O TO JAK ONA JEST PRZEKAZANA. Ty opisałeś ocene bardzo fajnie szczególowo i bardzo mi się to podobało i miło czytało. Tylko przeczytaj post Matrika pod twoim i zobacz ocenę, która choć poprawiłem błędy jest dalej niska co jest absurdalne i tyle. Bo po jakie licho karze poprawiać błędy skoro i tak dalej ocenia poradnik jako denny? Kompletny bez sens.
@Matrik
Ty dalej swoje. Dzięki za komenty. A i nigdy nie powiedziałem, że poradnik ma zero błędów. Bo tak nie jest i dobrze o tym wiem. No i pomyśl logicznie, jeśli bym uważał, że nie ma błędów to bym nie edytował. Ja mam rację i ty masz rację, ale uważam, że poradnik nie jest zły, bo część typu (zdjęcia, info) są dobre, może pisowania i interpunkcja nie jest idealna, ale nie jest na tyle zła, aby poradnik oceniać jako denny.
Pozdro Bax.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.