Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2007, 15:04   #122
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez - Prodigy - Pokaż post
Nie wiem jak Tobie, ale mi osobiście podoba się idea obstawienia w pozycji moderatora kogoś, kto w miarę sumienny i kompetenty sposób nadzoruje poczynania userów, korzystając z wiedzy nabytej w grze, bo uwierz, że czas spędzony na Rooku nie raz przydaje się w choć minimalnym uniknięciu subiektywizmu i zdrowej ocenie tego, czy dany temat np. powinno się zamknąć/usunąć, czy nie. I jeśli Twoim zdaniem takim samym moderatorem byłaby osoba, która spędziła tibijskie życie na Rooku, jak i taka, która przeszła go w 2 dni i więcej nawet nań nie spojrzała, to winszuję, kłaniam się nisko, zastanawiając sie przy tym jak wyglądałoby to wasze "dbanie o siebie na własną rękę". Macie problem z moderatorem? Nie podoba wam się jego zachowanie? Macie prawo, w końcu to nie tyrania, tylko po cholerę, zamiast załatwić to krótko na PW z administratorem, ciągniecie idiotyzmy, na które i tak nikt "z góry" nie patrzy. Wam się nie podoba - w waszym interesie jest, żeby postarać się o taki stan rzeczy, którym by się wam podobał.
Znalazł się.. wielki i potężny adwokat Pani Moderator -.-
Tylko w dwóch kwestiach zgodzę się z tobą RDB jest sumienna i jako że spędziła trochę czasu na wyspie nowych ma potrzebne doświadczenie innych + nie dostrzegam. Sądząc po twoim "Wam" ty się z użytkownikami tego działu nie identyfikujesz albo tak jak jest Ci sie podoba. W końcu nic dziwnego mając za sobą Moda i kręcąc z nim wałki na boku. Poza tym trudno mi uwierzyć że spamowanie PW Matkus-a czy Droma byłoby dobrym pomysłem więc pozostaje nam tylko zakładać denne tematy. Dopóki jesteś tylko użytkownikiem ty tego nie zmienisz chciałbym zauważyć =].
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem