Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Wiesz dlaczego ten update dotyczy także mnie? Nie zostały zmniejszone moje hity, ani nic - po prostu brak miejsc do expienia. Opisywałem tutaj nie tylko siebie. Poza tym dlaczego miałbym nie mieć innego chara?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestoran
20 sorcem to ja też nie żałuje,zagraj sobie postacia magiczna na 60 lvlu to zobaczysz, wszedzie gdzie pojdziesz bedziesz tylko tracil kase.
Update zostało przesadzone mowia nawet o tym najci i paladyni 
|
@Hestoran: ty nawet nie widzisz o czym piszemy ( patrz up) - a co do mojego sorca 20 lvl (nawet zgadles ktory ma lvl ^^ ) to chodzi mi to ze go wybralem bo nie uwazam ze jest udupiony (ani na 20 ani na 100 lvl)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Shodow
Prawda, może i troche żal sorców, bo mam paladyna i bije wiecej z burstów niż sorc, który ma 10+lvli więcej odemnie...
Ale jestem paladynem  
|
a co w tym dziwnego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin
Znajdź 150+ sorca/druida który uważa, że profesje są teraz zbilansowane.
|
znajdz mi knighta ktory uwazal ze przed UPdate profesje byly zbalansowane... btw, jakby wszyscy przy wyborze profesji sie przejmowali tylko tym jak szybko sie expi i zarabia to mysle ze knightow i paladynow byloby nie wiecej niz 15% w skali wszystkich graczy... gra sie dla przyjmnosci a nie zeby PGowac 100 lvle w 2 miechy...