Cytuję:
-Sorc[26]:
medium mag set*, all wandy, ok 2k do rozdysponowania;
prosze o miejscówki z dośc szybkim expem (ale bezpiecznym)
*b robe, k legi, c helmet, c bootsy, p ammy, v shield, wszystkie wandy
No więc Voon. Grałem sorcem i poradzić ci mogę pewne expowiska. Na 26 lvlu z paccem najlepiej idź na : Scaraby( -2 lub -3), Cyclopolis(-1,-2) ale uważaj bo tam mogą ci lurnąć leadera albo zerka, możesz jeszcze iść na faccowate expowiska naprzykład guardy pod kazz, ale rano i w nocy bo w dzień dużo ludu. Od 28 możesz psotawić sobie 2 ds'y, wziąść troche IH(ktorymi bedziesz leczyl DS) i z WoCE lac draga razem z dsami... Co do twojego palika to najlepiej idz na PENISULA TOMB (<,V od Ankh) I tam expaj sobie albo idz na scaraby. Mozesz nim bic z arrowsów (ktore bedziesz ciagle dorabbial poprzez nadmiar many) albo ze spearów. Jak wolisz
---------------------------------------------------------------------
Hmmm... Cytuję:
Mam knighta 26 lvl i nie wiem na czym expic znaczy chodzi mi o konkretne potwory a nie o miejsce bo sam sobie potrafie znalesc
Moje skille 76/74 a eq Crown arm, legi i helmet crocodile boots, dragon shield, fire sowrda (1h) orraz gigant sworda (2h bez traczy)
Gdzie mam expic i lepiej gigant czy fire swordem ??
A więc.. jak na 26 lvl masz bardzo dobre skille - to trzeba ci przyznać i gratuluję ci. Na 26 lvlu z twoimi skillami i eQ radzilbym ci iść na Dark Cathedrall, POH(cycki), Maintwailn chociaz tam mzoe byc ci ciezko bo mino magi to lepiej nie idz.. A najlepiej to chyba kopalnia pod kazz - sildki, guardy loot z nich jest to ci sie spokojnie bedzie zwracalo. A jak amsz pacc to smigaj na cyclopolis

albo scarabY!!!!!
Ok! A teraz moje pytanie: Gdzie expić 32 royal paladinem z 66 distem? Dragi ciagle zajete i vampy tez. Na cyclo takze full ludzi? Macie pomysl na jakies fajne expowisko alb hunt? Piszcie

.