Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2007, 23:44   #122
Fanotherpg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Kalisz

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do Fanotherpg Fanotherpg ma numer GG 9340933
Domyślny

Więc jutro założę temat o DS:E.. Której pierwsza grywalna wersja będzie pod koniec wakacji, a teraz odpowiedzi na zadane pytania:

Dlaczego Kucza się pyta innych? Bo sam nie wie jak to rozwiązać, gdyż GO w zamierzeniach miało być klonem Tibii, ale również nim nie być.. I dlatego chce zrobić aby mimo, bycia klonem udawać nie bycie nim.. Proste..

Sam mówiłeś na GG, że wkurza większośc klikowców, że taki początkujący jak ty zrobi grę MMO o której większość z nich śni, poza tym nie wydałeś, w ogóle żadnej pozycji.. Więc jesteś wg wielu początkujący.

Hmm, zachowanie wymienie te takie główniejsze: uważanie się za nie wiadomo kogo, uwagi wieloletnich klikowców mieszane z błotem bo ty wiesz najlepiej, spamowanie na forum (ostatnio twój temat został wyczyszczony jakieś 2-3 strony twojej dyskusji), ubliżanie innym klikowcom i ich rodzinom na gadu, cytatach i w wielu wypowiedziach.. Coś jeszcze?

Twoje doświadczenie może być wielkie, ale na pewno nie w dziedzinie tworzenia gier. Może w grania takie gry jak Tibia, których graczy szanuje, bo sam jestem fanem RPG'ów.

Pytam się, abyś nie zarzucał, że ci specjalnie robię konkurencję, i że odpowiadam na pytania dotyczące Ciebie i DS:E w twoim temacie.. Chyba logiczne..

Co do wypowiedzi Kuczy, jest to opisane powyżej.. A dość duże ograniczenie skilli jest spowodowane, uproszczeniem gry przez Kuc'a.

W mojej opinii system, ulepsz skille, kup lepszy pancerz o chociaż +1 za 300% ceny aby iść zabić silniejsze potworki, jest mało przyjemne dlatego osobiście za Tibią nie przepadam w Diablo nieco pograłem, ale to ze względu na dość ciekawą fabułę..

Ludzie nie czepiajcie się aż tak wypowiedzi Pewnie trenują pisanie bezwzrokowe na klawie i nie zwracają, uwagę na interpunkcję i ortografię A zawsze jest opcja edytuj post.. Więc do jutra..
Fanotherpg jest offline   Odpowiedz z Cytatem