Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2007, 00:26   #17
Ozumi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 10 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
Domyślny

Rece opadaja... Koles nam pisze teksty ktore sa znane odkad pierwsi jaskiniowcy nacisneli maczuga na przycisk power i jeszcze bluzga tych ktorzy zwracaj mu uwage ze temat jest bez sensu. Mi sie wydawalo ze przegladareczka zawsze pyta czy chcesz zapisac plik war.rec czy tez keyloggeromagad*****, scr, bat, com. Z ciekawosci zapytam ile masz lat....?

Cytuj:
Po to ten temat byś na przyszłość nie wchodził bez myślnie na inne tematy z filmami i byś sie rozejrzał czy ktoś nie dał jakiegoś alarmu o innym użytkowniku, który wstawił tutaj keylogga łapiesz? Z tego co tu widze licznika postów nie ma, zresztą zrobił bym tak jak autor, napisał bym temat byście bezmózgi chociaż sie rozejrzeli i na przyszłość z bezpieczeństwa skorzystali a nie później marudzili, że dostałem lame hacka poprzez wysyłanie plików... Twój profil jest do usunięcia.
Wiesz... Nie wszyscy sa skonczonymi debilami. Niektorzy naprawde maja dobrze funkjonujacy mozg....

Cytuj:
PRAWIE taka sama jak TibiCams.
to jak bys pomyslal to na tibicam sa same recki. nawet jesli w recku jest jakims cudem keylogger to i tak nie zainfekuje kompa a tibicam nawet filma nie otworzy. A to ze sciagnales ze stronki hackatibiacamhack.br plik exe i klikales na niego jak skonczony idiota to tylko twoja sprawa. Zostaw takie zabawki jak komputer starszym a sam wyjdz na dwor do innych dzieci.

@down
Hmm... Ja wsrod swoich kumpli nie znam nikogo kto by chociaz w najwiekszym pospiechu klikal na filmik rec zeby go otworzyc. Jesli sie nie mysle (evul ;]) to takie filmy otwiera sie inaczej. A moje komentarze sa idiotyczne? Moja opinia o Tobie jest dosyc niska (jak i wiekszosci ludzi na tym forum) i dlatego niezbyt przejmuje sie twoja opinia

@Rekin
No dobra. Tu ci przyznam racje.

Ostatnio edytowany przez Ozumi - 16-07-2007 o 00:53.
Ozumi jest offline