Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
Najbardziej śmieszy mnie fragment o używaniu UE. Mnie jeszcze nigdy nie gonił pk, i nie walił z UE. Wydaje się to bezsensowny atak... Walenie w Ue pojedynczego gościa???LOL
Ale knight to już utani hur nie będzie mieć??? Pomyśl czasem co piszesz...
|
Roland twoja ignorancja i kozaczenie tym,że PKujesz(
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15167)zaczyna mnie ostro wkur*wiać.Jako,że jesteś low levelowym newbem-pseudo PK,nie wątpię,że nikt nie walił w ciebie UE.Na takiego leszcza jak ty przecież SDków nawet szkoda....Ale postaram się ci grzecznie wytłumaczyć o co chodzi.Każda profesja o levelu 30+(dla ciebie widzę jest to poziom nie do osiągnięcia)za wyjątkiem magów,posiada wystarczająco dużo HP,aby UHać się w rytm SDkowania(z tego co widziałem ty się wybierałeś na "PK" bez UH-n/c).Dlatego do ubijania wyższych leveli używa się UE.Dla ciebie 800 many to pewnie kosmiczna wartość(ile miałeś najwięcej swoim charem?50?100?),ale już dla 40lvlowego maga to pikuś,który po zabiciu mocniejszego celu uzupełni manafluidami i pójdzie zabijać dalej(zgaduję,że nie stać cię na mfy dlatego nie bierzesz tego pod uwagę).
Co do haste'a...Istnieje różnica i to spora między utani hur a utani GRAN hur.No,ale to ty jesteś znawca a nie ja...