Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2007, 13:20   #51
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emwu96 Pokaż post
No to tak:

Mam 57 lvl Druid obecnie PACC. Na FACC grałem do 53 lvl. Wg. mnie dla Druida nie ma lepszego miejsca niż guardy koło Kazordoon. 0 waste, no ale exp to tak 30k/h. Expiąc na pustej kopalni volcanic rod + hmm. Teraz HMM kupuje za 1k bp. Więc robie 1 bp UH (a dziennie sklepie 2-3) więc za HMM się zwraca. Na FACC robiłem sam HMM, lub sporadycznie kupiłem. Na guardzioszkach gdy jest się facc, expiąc w nocy można w 30min zmontować ogromnego lootbaga i z łatwością pociągnąć go do Kazo. Lubię Druida, chociaż sam przyznam - jest to uboga postać.
Nie ma dnia, żebym nie miał propozycji iść na hydry czy też inny hunt i robić sio. Nawet dzisiaj napisał do mnie koleś i mówił, że szukał na tibia.com druidów i znalazł mnie. Więc zapotrzebowanie na sio podnosi się. Tak samo z Uhami. Teraz gdy napiszę, że sellne bp od razu mam propozycje kupna. Przed uptade ciężko mi było sellnąć uhy.

pozdr.
haha zal, to po co ci pacc jak expisz volcanic + hmm ? idiot, bij z visa, szybszy exp, a jak robisz lootbaga to sie zawsze zwraca
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem