Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Extermis
@Raxev
oj chlopcze chlopcze.. ograniczenie tibia za duze? np hole to tez tylko dziura nie? bo w tibi nie ma czasu na zastosowanie znaczenia tarapaty? moze jak kiedys wyszczubisz nosa z tej gry i wlaczysz inne to zrozumiesz -_-
pozatym owszem powinno byc "male weapons" a nie samo "male" ale tak samo powinno byc z distance'm a nei jest wiec "weapons" skreslilem.
rozumiesz wyrazenie walka w zwarciu? otoz "male" rowniez uzywa sie odnosnie broni ktora sie w tak owej walce uzywa -_- i najpeirw sam sie do ch** pana naucz angielskiego a potem sobie mozesz blagac.
@Rebell
chodizlo mi raczej o to ze np w tibii skilami okresla sie umiejetnosci jak fishing, czy jakikolwiek fighting, a w innych grach mmo skile sa to specjalne ataki / umiejetnosci / bonusy.
i nie rozumiem w czym sama nazwa Ci daje 50% przyjemnosci? =P
|
Rozumiem iż się nie poprawiłeś i wytykasz mi różne rzeczy. Zapewne domyślam się, że chodzi Ci o melee weapons, pisze się melee, a nie male. A jeśli już chcesz dawać rady (pisząc błędnie po angielsku), to pisz w polskim języku. Kucza napewno poradzi sobie z tłumaczeniem lepiej niż ty.
W Tibie nie gram, bo po 3 latach gra może sie znudzić, a jeśli chodzi o moje doświadczenie w innych MMORPGach to nie musisz się martwić, grałem w wystarczająco gier, żeby Cie poprawiać, jeśli o to Ci naprawdę chodzi.
A jeśli chodzi o doKUCZAnie Ci, to pisz z uwzględnieniem interpunkcji, chociaż tyle, jeśli już nie piszesz polskich znaków lub poprostu zignoruje Twoje wypowiedzi i przypuszczam, że nie będe na tym przegrany.