Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2007, 18:36   #29
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuba^^ Pokaż post
Jestescie smieszni wy i te wasze matele .. nie dosc ze sie nie myjecie to jeszcze zakladacie te hadeki i myslicie ze jestescie fajni bo sluchacie daracia mordy
a jak sie bawicie to tez przy tym napieprzaniu po gitarze ?
Ogolnie techno rzadzi a jak juz pisalem
Hardstyle ftw !
Nie chciałem tego robić, ale nie mogę się powstrzymać. Pozwól, że pójdę twoim płytkim tokiem myślowym i w ten sam sposób scharakteryzuje techno.

"Jesteście śmieszny wy i te wasze techna, nie dość że chodzicie w dresach i macie pusto w głowach, to wasze panienki to tępe blachary."

Nie mówię, że tak uważam, ale chciałem ci zaprezentować, że o każdym stylu muzycznym istnieją dość krzywdzące stereotypy i o każdym można napisać taki obraźliwy tekst.

Aha, i wyprzedzając twoją odpowiedź "Ja słucham techno i wcale taki nie jestem", powiem ci, że lubię od czasu do czasu posłuchać metalu (niekoniecznie tego w którym występuje "darcie mordy"), a mimo tego myje się, nie chodzę w glanach, koszulkach z kozłem i trzema szóstkami, ani nie mam plecaka "kostki".
To, że dla ciebie "techno ftw" to nie znaczy, że dla innych też. Słuchaj sobie czego chcesz, tylko nie obrażaj ludzi słuchających innej muzyki, rzucając głupimi stereotypami.

Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 16-07-2007 o 18:37.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem