Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2007, 22:10   #353
Triplonq
Zbanowany

Triplonq's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
Triplonq ma numer GG 354318 Triplonq ma login Tlenu zobrak80@tlen.pl
Pergamin Tajemny tunel na rooku

ja nie jestem doswiadczonym rookstareyem czy jak wy to mowicie gram w tibie od czasow 7.92 i slyszalem ze koles znalazl ksiazke jakas i tam bylo cos napisane i powiedzial ze znalazl na mapie kolo spiderow tam gdzie sa na tych tam mowil ze odkopal dziure wziol ksiazke ale tam tunel dalej prowadzil niestety tej ksiarzki chyba juz niema nie wytlumaczyl gdzie ja znalazl ale wiem ze gdzies tam kolo spiderow i pisalo cos takie ORCK BUTA BANA i puzniej po angieslku i zas jakies buta bana i jakies dziadostwo i tylko to sie od tamtego kolesia dowiedzialem ale puzniej ksiarzke chcial pokazac i jakis n00b wrzucil do smietnika i tak moze bysmy poznali dalsze tajeminice tego tunelu ktury mozliwe juz nie istnieje moze? moze jescze tam nikt nie byl? moze to jakas droga ktura prowadzi na maina lub na jakas wyspe ktura cipsoft trzyma zeby ktos ja odkryl posluchajcie...
Ksiazka byla odnaleziona tylko potrzebny by byl slownik orkow i jakis polak ktury zna angielski ale juz bylo tak blisko moglismy chyba wszysdko o tym tunelu wiedziec ale moze nawet tibia.pl nie wie o tym miejscu? kazdy chyba chcialby zobaczyc to mjejsce ale kto wie moze to nie byl tunel pod mozem ktury prowadzi na majna lub wyspe moze to byla tylko historyjka a tam mogom byc szczury i trolle ale nie wiadomo tibia ma duzo zagadek.
Sam to widzialem na saphirze nazywam sie Desan of spahira...
A moze wlasnie to byly jakies podziemia kto wie radzil bym wszysdkim zobaczyc moze pokopac traficie moze na to miejsce albo teraz moze juz go niema. Moze to nie jest stworzone przec cipsofta moze to jescze jest za czaow tibi 3.0? musicie w wkikipedi zobaczyc ze tibia zoztala stworzona przez niemieckich chyba studentow moze to jest miejsce nawet nie odkryte przez gm moze sa ine gatunki potworow! i nigdy tam nie bylo upadate... czyli nigdy nie zmieiali na niej grafiki bo nie mieli jak bo o niej nie wiedzieli. Moze jest tam jescze 3.0 grafika ale moze ja nie wiem bo ja sie nie znam czy jak robia upadate to wyszdko sie zmienia czy tylko oni na gardzej wyspie musza zrobic czyli moze nawet gm o tym nie wiedza. Akurat nie wiem jak sie nazywal tamten koles bo po tym jak pokazal ksiazke wszyscy o nim mowili ja mialem 1 lvl a on poszedl daleko tam gdzie sie wychodzi z miasta i wszyscy byli zajeci zeby go nie gonic ja sie tylko kaplem i szkoda ze nie mialem 2 levelu . Chyba to byl ostatni upadate i zapomnieli o przejsciu.
Czy przejscie jescze jest?
Czy zasypane?
TO NIE BAJKA! TO PRAWDZIWE!
Desan of saphira Swiat : saphira
To moj nick ;p oczywiscie moj nowy cipcio jescz byl
-----
http://pl.youtube.com/watch?v=gP2FWJ...elated&search=
polecam filmik

Ostatnio edytowany przez Triplonq - 16-07-2007 o 22:26.
Triplonq jest offline   Odpowiedz z Cytatem