Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2007, 23:33   #455
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

No coz od dawna sie zastanawiam czy podac tutaj czy tez na innym forum kilka zagadkowych fotek ... no coz zaczne od tych najbardziej mnie zastanawiajaych i najmniej potwierdzonych ... dzis jedna z czasem moze dodam wiecej. Lacznie jestem w posiadaniu 100 Fotek zwiazanych z rookiem sprzed tibi 5.xx z czego 20 moich wlasnych i okolo 500 od tibi 5.xx do 6.9x.

Ta fotka intryguje mnie gdyz w calej fotce, a raczej w okienku rozmow jest prowadzona rozmowa na temat ow Questu SS na rooku(bez infa jak tam dojsc zwykla rozmowa poprostu), mamy na niej 4 postacie, 1xGM, 3xGracz, z tego co udalo mi sie dowiedziec 1xGM + 3xPostacie(te najwyzej) to tworcy tibi, a ta jedna osoba kolo dzwigni ponizej wykonywala ow quest... mam fotke z final roomu lecz jest w niej jeszcze wiecej niescislosci niz w tej tak jak i niewiadomych, nie ma pokazanego w final roomie SS ani juz nie mam tekstu rozmowy rowniez ... Sama fotka postaci w final roomie przed lub po quescie, lerzy tylko zabity MM i jakis dziwny twor ... ale moze dla tego dziwny iz nie pamietam go z grafik ale moze to byc trup, zwykly jakis

PS. Prosze pamietac iz nie recze ze to ma na 100% cos wspolnego z SS na rooku, ale tak mniemam , jesli to fake-w co watpie to sorki

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 16-07-2007 o 23:36.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem