Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2007, 22:46   #459
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Aaa, a znajdziesz grafikę i co? Ja też mogę w spr ci znaleźć ten bajerancki czarny młot z teasera, ale nie wiem co to za broń xP.
No chyba że chcesz robić OTS pod tibie 5.2 xD
W starych grafikach mialy one inicialy lub inicjal(pierwsza litere z kazdego wystepujacego w nich slowa/nazyw/opisu-co do opisu nie jestem pewien), wiec mozna bedzie cos wywnioskowac

OKI wiec zaczyna sie na D i w tibi 4.00 wystepuje ale w tibi 5.11 juz nie ma takiej grafiki ani nie zostala niczym zastapiona to moge powieziec ze 100% pewnoscia. Sciagnac prosze sobie tibie 4.00 i 5.11 ... w tibi 4.00 jest to liczac od gory i od lewej 45 grafika ...

TU BYL LINK ale za niego grozil mi BAN
Michoss mnie napostowal na PW i mi o tym przypomnial, Michoss mam nadzieje ze popodajesz ludzia na PW ow link jak beda chciec
Nie radze instalowac versji tak starych na Windows Vista Bo sie dzieja cyrki ...
Poprawilem swoj blad, zdjecie z 4.00 tibi a w 5.11 sie ow grafika znika !!

No pomysl czym moge to otwierac ... tym co tibie 6.2 sie jeszcze otwieralo z malymi zmianami ... lecz z tym juz bede mial problem by to spakowac i podac bo mam to tak skrecone ze tak to ujme ze zajmuje 67 mb chodz sam program uzywa moze 10% z tego ale nie wiem ktore pliki mam pakowac, za dawno sie tym bawilem, ale daj mi troszke czasu to dodam

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 16-07-2007 o 23:17.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem