Wszystkie osoby które sie wypowiedziały, nie wypowiedziały , i wypowiadać sie będą muszą
zrozumieć jakie sa specyfikacje klas.
- Sorcerer płaci za każdy hit, przez co powinien być o jakieś 50% większy. Ryzykowanie expi, ma mało hp etc. przez co na mocniejsze potworki (solo) expi baaardzo późno.
- Druid
nie jest klasa ofensywna. Jego rola jest pomoc w expienie na huntach (exura sio/uhy/ihy) Praktycznie nie może sie nigdzie ruszyć bez blokera, ale expienie rodem starcza na wbicie 24 lva... Potem można expic bez tych wszystkich super wypasionych czaruff sorca z teamem... jakieś 2x szybciej np. na hydrach/d lair, podobnie jak sorc płaci za hity.
- Knight jest klasa która ma za zadanie osłaniać resztę grupy, i chronić cherlawych magów przed zgubnym działaniem obrażeń (czyt. zgonem). Wastuje masę uhów, ale koszty odbija sobie na darmowych atakach, które trzeba mozolnie skilowac (hm, po apdejcie zrobiłem sobie najta, i bez skilowania na 20lv mam skile 59/54...)
- Palladyn skiluje na monku około dwóch razy szybciej od knighta (blood hity ze spirów). Uderza na odległość, i dla równowagi ma mniejszy dmg (po upadte jakoś kłamliwie to brzmi...)Dobrze posluguje sie magia.
Jeśli już to wiecie to sory
Najbardziej wkur*iają mnie posty typu <nie podoba sie, nie graj / zrupp se nayta!>. Rozumiem, tyle lat byliście... niejako w cieniu magów. Ok, niech was ulepszą, ale nie naszym kosztem! Kupiłem Pacc miesiąc przed update, przyszedł update a tu ch*j! Dwa miesiące Paccu poszło sie jebać, bo nagle okazało się, że nie mogę przez tych 60min dziennie poexpić z rl'ami na gsach, czy dragach. Nie dość że wale im hity o połowę mniejsze, to jeszcze wspomniani koledzy nie mają czasu, nie sa na moim poziomie...
Wszelkie wypowiedzi autora, w każdej formie, są wyrazem jego własnych poglądów i nie podlegają cenzurze. Copyright, wszystkie prawa zastrzeżone.
@Edit
Hmm ciekawe co powiecie, moje biedne najciki, jak sie nagle okaże, iż ceny uhów podskoczyły...W sumie można zawastować nieco czasu i zrobić druida, ba, cała farmę... Ale zacznie brakować teamów na deserta -,^
Całuski!