Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2007, 01:31   #32
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xambler Pokaż post
Zal.br // Jak 230 ms z 80 mlvl walil z wave po tyle samo co jakis 45 ms z 45 mlvl przed upem to wybacz ale jest różnica. Weź pod uwagę że power bolt=SD więc bp power boltów kosztuję 12k i masz 2000 strzałów, a za 12k kupisz 2bp SD i masz 40 strzałów.
Taaa ;p
Ale nie zauwazyles przypadkiem, ze przed ciosem z sd nic nie obroni? Ponadto pallek by moc strzelac z tych boltow musi trenowac przez kilka dni, w ktorych sorc zarobilby na lootach z 10k? Pomijajac missy, ktore sie zdarzaja podczas ataku boltami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq Pokaż post
Wiesz dlaczego ten update dotyczy także mnie? Nie zostały zmniejszone moje hity, ani nic - po prostu brak miejsc do expienia. Opisywałem tutaj nie tylko siebie. Poza tym dlaczego miałbym nie mieć innego chara?
omg A jak pall siedzial CALE zycie na dl'ach, dragach to bylo fair?

Nie zenujcie tak, ze nie walicie w morgarotha za 500 tylko za 250... Prawda jest, ze knightci i palowie rowniez dostali w pupe.
Teraz przy atakach magicznych liczy sie mlvl, a wiec palkowie i knightci beda uzaleznieni tylko, i wylacznie od swojego skilla. Nowe umiejetnosci sie nie przydadza poniewaz do ich uzycia potrzebna jest mana, na ktora palowie/knightci beda musieli troche poczekac badz zregenerowac ja mf'ami, za ktore zaplaca wiecej niz za runke.
Krotko mowiac nie oplaca sie im nawalac z tych umiejetnosci dlatego jest im nijak.

Wracajac do sprawy palka i hitu po 800.
Palek by osiagnac taki hit musial przejsc prawdziwa charowke zanim nie rzucil z tej gwiazdki. Zdobyc kompletny outfit assasina+ skill+missowanie.

Innymi slowym grajcie ta profka, ktora najlepiej sie wam gra nie zwazajac na opinie innych.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem