Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2004, 18:17   #1
fil0nson
Użytkownik Forum

fil0nson's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
Domyślny Przygody Fionka ! [ opowieść o nienawiści do GM-ów ]

Na wstępie, chce powiedzić, że zrobinie fake jest naprwde ciężką pracą i mam nadzieje że docenicie starania wszystkich fake-wiczów !!!

A więc tak:
Fionek urodził się i trafił na Rooka, niestety jego podróż przez życie na tej wyspie była niezwkle utrudniona przez GM-ów [ co chwile go banowali ]. Wyszedł z Newbie Island dopiero po miesiącu i całe swoje życie postanowił poświęcić na szkodzenie GM-mom.To znaczy postanowił się mścić za wszelką cene.

Tutaj mam jak Fionek trafia na Maina:

Dalej Fionek postanowił trochę pozwiedzać miasto i przy okazji pośpiewać...:

Niestety wredny GM dopadł swoją następną ofiare, tutaj go fiskał. Nie nie ukryje się przed GM-mem. To czwana bestia:

I wreszcie Fionek zdobył się na odwage to był jego pierwszy ktok w strone robieniu zła GM-mon[ w międzyczasie GM zrobił co doniego należało ]. Kiedy GM był odwrócony Fionek...:

Co się dalej stało ? Jeśli jesteście ciekawi musicie poczekać. Zrobie dalszą wersje tylko musićie mi powiedzieć szczerze czy się wam podoba. Jak tak to zrobie. Jak nie to Mody niech skasują ten temat.

edit@: wyświetla się wam 3 obrazek ?

Ostatnio edytowany przez fil0nson - 27-10-2004 o 20:57.
fil0nson jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.