Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2007, 17:38   #2380
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruts Pokaż post
@Fall~

Co do typowej reakcji 10 latka to sam to właśnie robisz.

A mówiąc o ludziach którzy są "bezpośrednio w wojnie" to niby kogo miałeś na myśli, siebie???

Jesteś na tym forum jedyną osobą której posty irytują mnie do tego stopnia że zaczynam pisac takie pierdoły jak teraz.

Pozdro Wodzu i nie kuś losu na tej ulicy ;p

No sory zapomnialem ze Ty 9 lv jestes bardziej "bezposrednio w wojnie" ode mnie, masz pewno wjazd na ventrilo duskiness i byles ostatnio na meetingu w Braniewie, tak ?

Takie jestescie kozaki i cwaniaki ze boicie sie nawet ujawnic na forum, ja nie siedze tutaj pod nickiem "Cichy fan duskiness" i mam w opisie "Furora, Gildia: nie powiem" albo inne chujostwo.
Kazdy osobnik z duskiness posiadajacy tutaj konto nie ukrywa tego i aktywnie sie wypowiada(smerfu,orzech,drizer etc), a Vision robi tania propagande podajac sie za biednych mieszkancow furory ktorzy chca aby Duskiness zostalo zmieszane z gownem. Jesli jestescie tacy twardziele to wypowiadajac sie o mojej osobie, podajcie wczesniej swoj nick na furorze albo powiedzcie kim jestescie, bo z ludzmi 'incognito' rozmawiac nie mam zamiaru

@DuskinessvsVision
Raczej inne klimaty a smerfu nie jest ze Szczecin ^^

btw. ruts powiedz mi co w mojej wypowiedz jest typowe dla 10 latka bo jakos nie potarfie sie tego doczytac :/