Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2007, 16:48   #2381
zrukkkk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Kalisz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Final Heaven
Świat: PYTHERA
Poziom: 57
Skille: 88/71
Poziom mag.: 17
Domyślny

AXX co chcesz????? moze i nie jestem w fh ale jestem za fh:d moze pamietasz zruk na forum war pythera? to ja ;p

wiem ze taggin to kretyn ale publicznie go obrazasz znam nooba i huj mu w dupe. co sie do mnie dowaliles robisz offtop i cya. nie lubie tego bahora taggina, ale myslisz ze jestes w fh to mozesz od razu all wyzywac??? to ze jestem z kalisza to od razu musiales go przywolac mam go w dupie jest dla mnie nikim ale chociaz wiem ze nie sharuje tak jak ty z [CHAR]sir igniz[/CHAR] . Nie mysl ze jestes w fh to cie nikt nie tknie bo jakby dj wygralo bys lezal powinni cie wywalic z fh, jestem za fh ale jak widze takich noobow to psuje wizerunek dobrych ludzi. jestes jak [CHAR]atthriss[/CHAR] cya

@topic
gadalem z ima co ciekawe mi odpisal, mam ss wsadze jak bede w domu bo tam go mam i powiem wam co mi napisal. pytajac sie jak namowil pasterza i thellionna zeby do niego doszli napisal ze dal 10kk na lepka. Prawda czy nie? on by mial 20kk? jak mu z ledwoscia na blessy i aol starcza? a m0oze skas wytrzasl. hmm ktos wie? czy klamal
zrukkkk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.