Ze skillowaniem palkiem jest ten problem, że może być bardzo kosztowne (jeśli kupujesz speary/kamyki do treningu) lub czasochłonne (jeśli te kamyki zbierasz). Kiedy wyszedłem z Rooka, wziąłem trochę spearów, poszedłem na trolle pod Ab i spokojnie leciałem do skilla 50. I tu zaczynają się schody. Jeśli chcesz trenować z człowiekiem, poleci na to sporo kasy. Osobiście polecam trening na goblinach. Bierzesz kilka spearów i znajdujesz z ich użyciem ok. 5 kamyków. Zakładasz je i bijesz gobliny na full def. Kamieni powinno być pod dostatkiem, a niekiedy będziesz musiał odłożyć ich nadmiar do depo. Ja tak trenowałem do dista 70. Oczywiście zauważyć trzeba, że trening z goblinami uskuteczniałem po zakupie PACC, a na Edron aż się od nich roi w pewnej jaskini. Nie wiem, jak będzie z nimi z FACC, ale spróbować możesz. Kiedy ewentualnie zakończysz trening z goblinami na skillu ok. 70, powinieneś mieć już w zapasie dość kamyków na jakiś sensowny trening z człowiekiem tudzież summonem.
@M.L.K
Już przy skillu 70 goblin nie ostawał się długo przy ostrzale z kamyków na full def. Więc na skillach około 75 to bedzie przypominać bardziej expienie, niż trening