Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2007, 23:49   #2398
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

@ruts

Ja pierdole !!!! byles noobcharem na battle blizej ode mnie jak ja mainem, jestes naprawde zajebistry i cos sadzisz ze bedacy zwytklym "noobem" Vision wiesz wiecej ode mnie ??hhaahaha..naprawde wspolczuje ci tego ze szczycisz sie czyms takim, czy ja kiedys powiedzialem ze osiagnalem cos wilekiego na jakims battle ?? Mam rl life i nie mma duzo czasu na tibie wiec zadko bywam na akcjach, ale ty ziomus jestes prze chuj bo byles noob vharem viison ktory widzial battle to pewno czujesz sie juz koksem i zajebistym ziomusiem, moge autograf ???? Dalej czekam na ukazanie waszych main charow bo ten Twoj 9 lv stojacy pod dp i slyszacy tylko ploty napewno jest glownym zrodlem propoagandy , tylko propagandy

CZujecie sie wszyscy Wy (noob chary ktore tu sie wypowiadaja) Bogami tej wojny, ja moze nie zdzialalem za duzo w tej wojnie, ale wiem napewno 100 razy wiecej od Was co sie tutaj dzieje, bo jedyna wasza wiedza jest czerpana z takivh for jak Tibia.pl itp, wiec nie wiem na chuj sie tym wszytskim podniecacie, a no tak zpaomnialem byliscie na battle 9 lv to jestescie lepsi ode mnie bo mnie tam nie bylo noi pozdro dla 10 latkow

sry za literowki ale jestem troche wstawiony

Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 17-07-2007 o 23:52.
Fallathanu jest offline