Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2007, 02:33   #5563
Neodan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Speedy123 Pokaż post
Zaczynam od zera pallem, potrzebuje plan na exp do ~40 lvla
rook- jak najbszybciej, nie patrzec na kase (mam na mainie ~~k seta)
wybrac edron, idziem na trolle / gobliny skilluje do 45-50 dista i co dalej?
z gory dzieki za odpowiedz
sadze ze na to pytanie tez bys znalazl odpowiedz. no ale jestes bardziej konkretny wiec ja zrobilem tak:

Wez eq (p seta dwarvenke steel helm i z 3 speary) i idz na trole obok edron. SKilluj na full atk, potem balance a jak juz duzo bedziesz zabieral hp to na defence. Skilluj do 40. Potem kup kamyki (lub nazbieraj) i idz na rotowmy - skilluj do 50. Potem idz na darashie - minosy. Stan tak zeby tylko 2 cie bily. Da rade tam tak stanac jest kilka miejscowek. SKilluj do 60-65. Rob sobie strzaly albo fooda przy skillowaniu , nie wiem - z mana rob co chcesz... No ja na 62 discie zaczelem juz expic bo szkoda mi bylo kasy na kamyki a zbieranie to nuda... Ale jak chcesz dalej skillowac to wez idz na ghoula z kamykow. A jak za ciezko to cyce . Potem exp... CO do expa to tak:

na rooku :

- ciagle bugi, wolfy snake'i... bo to niby mniej od trola expa daje ale szybbciej sie ubija... Ciagle na tym exp i szybko 8 wbijesz

Na mainie:

15 lvl ci sam przy skillowaniu wejdzie albo i wiekszy wiec:

15 lvl : Penisula Tomba od ank <,V na 1 poziomie expa ze strzal ktore sobie dorabiaj... Albo speary...
20 lvl : Scaraby, Tomb Penisula -2 ( dlaczego mowie cialg o penisuli? bo nie ma ghostow, ani stalkerow..), PoH (cyce)
30 lvl: Dragi ( ankrahmun z royal spear), tomb, vampy, scaraby, cyclopolis
40lvl : dragi ank, vampy, scaraby, cyclopolis i wyzej wymienione ;P
Neodan jest offline   Odpowiedz z Cytatem