Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pall_Mall
@Falla
Nawet jeśli ktoś pije pali czy ćpa i co tam jescze moze byc to nie sa rzeczy do chwalenia sie o tym powinni wiedziec tylko twoi kumple z którymi to robisz.
A wnioskujac z twoich głupich tekstow np "sorry za literowki jestem wstawiony"
jestes po(zerem)
Czekam na twoje jakże inteligentne wypopwiedzi tylko wiesz nie zapomnił nam napisać gdzie pijesz i dogryź mi czymś najlepej że mam 12 lat a Ty masz 22 i jestes fajnym gościem który na forum tibi pl chwali sie że pije
|
Napisalem ze jestem wstawiony bo zrobilem duzo literowek i nie bylem w stanie ich poprawic, a znajac zycie to znalazl by sie za chwile jakis noob, ktory by sie dojebal do tego ze robie bledy(dla nie ktorych literowki to bledy ort., zal mi takich ludzi). Jesli bys byl chodz troche inteligentny to bys sie domyslil ze to gdzie pije i o ktorej godzinie napisalem celowo i spodziewalem sie takiej reakcji jak jest, ze biedne dzieci neostrady beda plakac przez 5 stron o tym ze sie chwale itp ^^ A moze zalezalo mi poprostu na tym zeby ktos kto jest ze szczecina i gra na furorze tez tam wpadl ? nie pomyslales o tym ?? Jesli dla Ciebie oznajmienie na forum ze idzie sie pic jest chwaleniem to spoko z Bogiem chlopaczku
@Drizer
To wpadnij po mnie tez, polansujemy sie pozniej razem na forum ze bylismy na piwku, bo wiesz to jest powod do chwalenia sie, wkoncu nie kazdy moze z tego forum isc na piwo bo mu mama nie pozwala, to jak to zrobi to pewno jest dumny z siebie
lans lans..
edit:
@Pall_Mall
Chyba wiem czemu Cie tak boli jak sie do*******am do czyjegos wieku, bo z tego co pamietam to mailes wpisany wiek 15(?) w profilu, niestety taka jest prawda ze to jest najglupszy wiek, przekonasz sie o tym jak bedziesz starszy ;*
Pozdro ide na obiad, sory musialem sie pochwalic :/
@iNx
600 k to raczej tanio