Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2007, 17:28   #2435
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

@ruts

Uhh..zapomnialem wszystko wiedzacy 9 lv wie lepiej ode mnie ^^
Widzisz sprawa wyglada tak ze wszedlem na ventrilo rano i ludzie sie smali z jego commenta na tibia.com, no to nie marnujac czasu zalogowalem na tibie i go wysmialem, po czym domyslilem sie ze biedny pizaro zaraz zmieni swoj comment wiec zrobilem ss Wielki 9 lv !
A o moich kolegow sie nie martw Odpisuje Wam z nudow bo jestem zdeczka przezebiony i w domu siedze, jesli tak bardzo Cie nurtuje czemu to robie
@Trevour

Tak jak ci kolega powiedzial, jest roznica miedzy dzieckiem neostrady a uzytkownikiem neostrady Sam posiadam neostrade, wiec chyba nie wrzucal bym sam sobie,co nie ?

@Pall_Mall

Nie, moje posty sa oslabione Twoim debilizmem Nie nazywam kazdego dzieckiem neostrady, chyba nie uwazasz siebie za kazdego? Az taki wielki sie czujesz ? Co do kompleksow to tez raczej u Ciebie jakis wystepuje, boisz sie nawet ujawnic kim jestes, pewno jakis tajemniczyc wielbiciel Vision albo czlonek tej gildi w samej osobie, no ale coz lepiej podawac sie za "paczke papierosow" niz za siebie, az tak wstydzisz sie swojej osoby ??
Jestes tak rozgarniety ze dajesz sie wciagnac w kazda prowokacje z mojej strony, za kazdym razem jak cos napisze to slinisz sie przed kompem i wymyslasz jakas riposte...biedaczek

Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 18-07-2007 o 17:33.
Fallathanu jest offline