Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2007, 22:04   #157
Elvvons
Użytkownik Forum

Elvvons's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
Domyślny

First of all

Ludzie, zamiast p**** jaka ta Qel jest wspaniała, a inni sa przegrani spojrzcie w lustro jak juz bylo wspomniane wczesniej, Malenkie Malenstwo czy jak to sie pisze (Bez obrazy ofkoz) nie drzemie ogromna uroda ale czy to jest jej wina do ch**? Wybierala wyglad przed wyjsciem na nasz cudowny swiat? Skoro ci sie nie podoba , nie komentuj. Fakt faktem Qel jest niezla ale czy to powod by zapisac o tym 17 stron czy ile tam whateva... "ofkoz" nikogo nie bronie

Boze ku*** nie mozecie zniesc tego ze owa "Ada" nie grzeszy wygladem to postanowiliscie ku*** pierdolic ze jest pusta. Skad wy to ku*** mozecie wiedziec kto jest pusty a kto nie, Malutkie~ Jest mniej atrakcyjna wiec musi byc madra gdzie Qel to zwykla idiotka? Pie***cie sie ku*** w leb zanim cos powiecie bo juz to ludzi wk***c zaczyna. Dajcie swoje zdjecia skoro macie sie za takich elo, Wiem wiem zaraz bedzie "Ty Tesh daj sFFojom FotkE , peffnie wygladasz jak ch**", Oj uwierzcie ze nie wstydze sie siebie, checie cos - prv.

Mowiac waszym pro slangiem

"Swierzak qr** Jara cie Qel podbij na bajere do ch**"

@"Ado"

Nie wiem jaki widzisz sens w odpisywaniu bandzie podnieconych nastolatkow ktorzy czekaja az w swym poscie wymienisz ich nick, szukajac w tym szansy na znajomosc, ale coz nie bede "Filozofował" bo to nie ma sensu i niestety filozofem nie jestem tylko zwyklym szarym "Polack'iem"

1) Zjedzcie mnie Blxzorrr
2) W dupie mam czy ktos sie poczuje or smth
3) W dupie mam czy ktos przeczyta
4) Patrz 1 - 3

Eluuu :>
Elvvons jest offline