Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2007, 20:48   #1
Zenu¶
Użytkownik Forum

Zenu¶'s Avatar

Data doł±czenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
¦wiat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
Domy¶lny praca moderatora emiloka

a piszę to tu poniewaz mam pewne zastrzeżenia co do jego postępowania ogolnie chlop mnie zdenerwowal (choć i ja mu pietę ugryzłem)
Ogólnie poszło o to że miałem w opisie swym napisane że kto¶ tam kto¶ tam został zabity w ostatniej cz harrego brudasa (czyt brudnego). Ogólnie emilok wpadł chyba wszał bo od razu wtr±cił swe 3 litery w mój opis twierdz±c żę jam jest gbur i że jak to co napisalem okaze sie prawda poniose tego konsekwencje( podobno prze wieczny ban na IP [OjoJ!]) normalnie na pocz±tku bylem uradowany że sam niebieski kolor do mnie zawital wiadomo gosc w domu Bog w domu! no ale po odwiedzinach postanowilem zacytowac kawalek tekstu z harjego no i znow ten przemily pan napisal mi w opisie że i tak dostane bana choc jak widac dal mi az 6pkt (żeby nie było to były pkt karne -.-)
no cóż nie wiem sam czym zgrzeszyłem poniewaz jeszcze nie wiadomo czy to co napisalem okaze sie prawda a moze tylko czysta fantazja która uroił sobie sam Zenu¶!
proszę o skomentowanie to przez kogos mniej więcej m±drzejszego je¶li to możliwe.
jesli ten w±tek zostanie skasowanu uznam to za ucieczkę przed prawd±
jesli nie zostanie skasowany i wszystko zostanie wyja¶nione oczywiscie w taki sposob aby udowodnic ze ja sie mylilem przyznam sie i przeproszę

Ostatnio edytowany przez Zenu¶ - 19-07-2007 o 20:58. Powód: chcialmem napisac tylko za przed ucieczka :P
Zenu¶ jest offline  

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.