Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2007, 14:02   #36
Drexado
Użytkownik Forum

Drexado's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

Ja myśle, że na starszych serwerach się nie odczuje braku sorów czy druidów, np. na deserta, co do nowych serwerów to może być inaczej, bo rzeczywiście za dużo ich nie przybywa, ale za to mogą nieźle zarobić. Co do knightów i paladynów to dobrze zrobili, owszem zwiększyli ich siłe ale dali ograniczenia w postaci broni od danego lvla, być może knight ze skilami 60/60 może zadawać niezłe hity, ale to nic złego, przynajmniej jakaś frajda będzie na początku z tego że można iść na mocniejsze potwory, później to się może zmienić i nie będzie już takie ciekawe... no chyba że ma się pacca. Co do paladyna to zasłużył sobie na takie ulepszenie, np. kiedyś speary się wogóle nie łamały, ale trzeba było je podnosić, później to katastrofa, bo nie dość, że trzeba było je podnosić, to jeszcze się łamały... ale cipy to zrobiły żeby botów nie używano, jednak to nie podziałało skutecznie, teraz jest tak że speary nie trzeba podnosić, ale się łamią i myślę, że liczba używanych botów dzięki temu zmaleje... no i bronie zrobili nowe, myślę, że się należało, co do expienia się nic nie zmieniło, bo paladynem zawsze się szybko expiło, tylko teraz expi się wygodniej A postacie magiczne dobrze, że osłabili, przynajmniej teraz knighty i paladyni będą magli w końcu ich dogonić, dajmy taki przykład[kiedy buble miała najwięszky lvl w tibii], buble i cachero, to cachero który jest magiem spokojnie dogonił buble[która, jest knightem] i co to potwierdza, że postacie magiczne były o wiele lepsze, co do paladynów to byli lepsi od knightów i myśle że mogli spokojnie dorównać postaciom magicznym, mam przykład - Najiwus z serwera chimera był najwięszkym lvlem[paladynem] na tym serwerze, gdyby Najiwus nie przestał grać, to taki Draxido [sorc] by go nie dogonił... Co do osłabienia hitów zadawanych z run i czarów ofensywnych, to tylko to mi się nie podoba, jednak pewnie nie zrobili tego bez powodu nie?? A tak to dla doświadczonych graczy to żaden problem grać każdą profesją po update
Drexado jest offline