Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2007, 16:58   #55
Yaquzo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 07 2007

Domyślny Moje zdanie

No więc przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i chciałem wyrazić swoje zdanie. Więc wyrażam swoje zdanie.

@Rybka
Ten poradnik można było równie dobrze napisać w jednym zdaniu "Używajcie rozumu, który wam dał Bóg, a nikt was nie okradnie". A ty lałeś tyle wody nie wiadomo po co, bo to co ty napisałeś to albo można się domyślić albo sie już wie (bo to tak proste jak nie wiem co) albo ma się 10 lat, neostrade i się traci brass legsy przez hack'a, a potem liże dupe high-levelowi, by dał scale armor.

@Toppic z tym zmienieniem .e x e na rec.
Za h**a jak zmienisz z .e x e na .rec to i tak nie będzie działał virus w tym pliku. Ale masz racje bo można zbidnować .e x e z .rec i w filmiku rec będzie także .e x e i uruchamiając .rec uruchomisz też .e x e czyli plik wykonywalny.

@Gęsior
HmmM, hmmM, hmmM, no, no, no szacunek dla ciebie za tego skanera.

@Do noobków używających WinShita Xp
Wejdź w c:/windows/system32/drivers/etc/ i edytuj plik hosts notatnikiem i na samym dole pliku wpiszcie dokładnie w linijkach:
127.0.0.1 owntibia.com
127.0.0.1 vip.owntibia.com
127.0.0.1 87.98.239.19

Już was nie shakuje owntibia bo nasz komputer już sie nie połączy z serverem owntibii czyli nie wyśle "hakerowi" (tak naprawde w hakowanie kont tibii bawią sie dzieci neo, a nie prawdziwi hakerzy) waszych passów na server by mógł je odebrać.

Ostatnio edytowany przez Yaquzo - 21-07-2007 o 12:39.
Yaquzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem