Cytuj:
Oryginalnie napisane przez z3n3k
@up
Co to ku**a "Gwiezdne wojny"? Wielki Gren odszedł... Co to jakiś wasz wódz plemienia czy przydupas Gedda?? -.- Co to w ogóle ma byc? Przyjdzie team z innego serwa i zniszczy wszystkich !!!! Aż się przestraszyłem ;s Mam nadzieje, że nie wrócą w przyszłości i nas nie zaatakuja  bo się troche przestraszyłem "Wielkiego Grena i spółki" ;<
|
jakby ci tu inteligentnie powiedzieć abys zrozumiał, bo sądze że jesteś na tyle niedorozwinietym bachorem że to może byc za trudne.
czy w to wierzysz czy nie, nie jesteś żadnym dla mnie autorytetem, więc twoje zdanie mnie poprostu nie obchodzi,
przedstawiłem tylko część historii która znaja tylko nieliczni, można ja uznać za prawde lub fałsz.
A jeśli to ty jesteś ten wszechmądry, wszechwładny i wszechwiedzący zenek to tym bardziej twoje literki nie robia na mnie najmniejszego wrażenia. mieliśmy zaszczyt słuchać ciebie, twoich wypocin, i ogólnie elokwentnej strategii. i przyznac sie musze ze nasmialismy sie dosc mocno.
Moze bede mial jeszcze nadrania to przedstawie na forum aby wszyscy mogli poznac twoje oblicze panie Zenku.