Temat
:
schowek
Zobacz pojedynczy post
20-07-2007, 17:42
#
12
Ciufcia
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię:
Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
Ukryty tekst:
W porównaniu ze mną to ty "cienki" jesteś ja też mam 25 lat ale w przeciwieństwie do Ciebie nie mam warunków i za mną dziewczyny się nie oglądały. Nigdy nie miałem jakieś sytuacji sam na sam z kobietą ba nigdy nie miałem kontaktu fizycznego nie mówiąc już nawet o związku emocjonalnym. Zdarzyło mi się studiować przez 3 lata na kierunku gdzie w 20 osobowej grupie było nas tylko 2 facetów, chodziło się na imprezy ale nigdy nie udało mi się zainteresować jakieś dziewczyny moją skromną osoba ani też żadna tak sama z siebie się mną nie zainteresowała. Przeżywałem to jakiś czas aż uświadomiłem sobie że moja droga do oświecenia nie wiedzie przez pochwę kobiety i że na tym nie skupia się cały świat. Jeśli istnieje coś takiego jak karma i reinkarnacja to być może w zeszłym wcieleniu byłem tęgim jebaką i teraz mam złą karmę do odpracowania. Uświadomiłem sobie też że kobieta to nic więcej jak kawałek zrogowaciałego naskórka obrosiętego wokół cipy. Pamiętam jeszcze ze studiów jak dziewczyny umawiały się z najgorszymi chamami tylko dlatego że mieli oni bogatych rodziców. Szpanował taki cham z brudem pod paznokciami złomem sprowadzonym z niemiec i wszystkie były jego. A z informatykiem to żadna się nie chciała umówić bo podobno nudziarz i przebywając w jego otoczeniu trzeba myśleć (autentyczny tekst!), teraz jak mam dobrą pracę i perspektywy to ja gardzę wami!
To mam w schowku w tej chwili
Znajdź posty użytkownika Ciufcia