Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2007, 17:55   #40
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tensz-in Pokaż post
Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.>
O men, ten post mnie rozwalił, wszystko tak łatwo powiedzieć nie? a potem bym tylko doszedł tam i bym go zabił a potem tamtych i w ogóle jestem zajebisty.

Cytuj:
.juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli,
A Ty co? jasnowidz?
Cytuj:
tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos
Ta, tylko on, pewnie mial bp m wali i w ogóle, time ringa bohy i utani gran hur i na pewno bym wyszedł w 10 sec rotfl.
Cytuj:
....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy
No ba, pewnie by go szwedy spingowali, lol, taki MS 50+ na utani by dobiegł do tego mostku 2x zanim ja bym tam sie doturlał
Cytuj:
wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego.
a Ty co? na trole w ab byś zabierał łopate? nie wzialem, bo do expa mi nie była w ogóle potrzebna.

Total owned post lol.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 20-07-2007 o 18:00.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem