Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  Tensz-in

Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.> 

| 

O men, ten post mnie rozwalił, wszystko tak łatwo powiedzieć nie? a potem bym tylko doszedł tam i bym go zabił a potem tamtych i w ogóle jestem zajebisty.
	Cytuj:

| 

.juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli,

| 

A Ty co? jasnowidz?
	Cytuj:

| 

tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos

| 

Ta, tylko on, pewnie mial bp m wali i w ogóle, time ringa bohy i utani gran hur i na pewno bym wyszedł w 10 sec rotfl.
	Cytuj:

| 

....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy

| 

No ba, pewnie by go szwedy spingowali, lol, taki MS 50+ na utani by dobiegł do tego mostku 2x zanim ja bym tam sie doturlał
	Cytuj:

| 

wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego.

| 

a Ty co? na trole w ab byś zabierał łopate? nie wzialem, bo do expa mi nie była w ogóle potrzebna.
Total owned post lol.