Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don
Taaaaaaak CO, to PA... No i co z tego? Pro u Royal Robika kosztowalo bodajze 15k? A jezeli sie z nimi dogadales i poznales ekipe to nie miales z nimi problemow. Ja jestem rl Aldruhna, wiec nudzilo mi sie na tym servie, bo co to za frajda, gdy podchodzisz sobie swoim 45MS do 70lvl+ i mowisz pay boh or hunted, a on poslusznie placi, bo nie chce zaliczyc deda... Teraz zaczalem grac na Iridii i tam to jest dopeiro sieka-.-, SWE rzadza i kazdy Polak placi za to, ze jest Polakiem i kazdy ma limit lvla... Uwierzcie mi- lepsi Polskscy PA, niz Szwedzcy pa, bo pokazcie mi chociaz jednego szweda ktory placil na aldorce za to, ze jest swe i mial limit lvla!!
|
Chłopie jak już mówił jeden z przedmówców to wyjdź w ciszy i zamknij za sobą drzwi.Na aldorze nigdy nie rządzili szwedzi tylko mieszanka niderlandczyków z espaniolem tak na iridi rządzą swe i ustawiają reguły na servie bo przez ponad rok zdobywali server i musieli sobie wynagrodzić z tym że w Arcanium znajdziesz też holendrów niemców oraz kilku polaków.