Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2007, 19:17   #35
Brejfhartx
Guest

Domyślny

napisze tu co mysle o tobie ty smierdzący zgredzie
Nieobchodzi mnie ze dostane bana za wyzywanie/przeklinanie ..a wiec zaczynam"

Jak możesz byc tak zgorzknialym s*****elem zeby komus podpierdlac itemy a na dodatek pkowac jego harem/rookowac go... pomyśl koles nad swoimi poczynaniami czy ty jestes z biednej rodziny ...stary cie bije?
Ludzie męczą się żeby zarobić na te eq i żeby zrobic ten lvl/skille/mlvl a ty im to poprostu kradniesz...jak ja bym cie dorwal gdybys mi cos ukradl to bym ci tak napierdolil zebys niewstal... niechodzilo by mi oto ze np. ukradles mi cos.. ale oto ze patrz ilu osobą taką żecz zrobiles... jakby tobie zrobili takie cos
to czul bys sie wspaniale prawda? mialbys jeszcze wieksza henc na expienie i robienie run/skillowanie... albo jakbys mial 100lvl<aale wątpie zebys mial prwnie calymi danimi chakujesz pizdeczko> to powiedzmy zajebia ci all i cie zrokuja... popłakał byś się pewnie ..no i tyle Jak mam dostac bana za to co tu napisałem ... dobra niebęde płakać z tego powodu... ja tu uswiadomilem pewnemu Idiocie że zachowuje się jak najgorszy bachor z patologicznej rodziny ... i to na tyle .. Nara i cie pozdrawiam ^^

POZDRO DLA CAŁEGO EVIL SQUAD
  Odpowiedz z Cytatem