Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2007, 23:15   #48
Selentih
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Szukam :)
Domyślny

No z czegoś muszą utrzymywać serwery Ale pomyślcie... Adjan mówi dobrze... Co wy byście robili? Trzeba wykorzystywać różne metody na zarabianie kasy... I nie gadajcie, że mają za mało... Popatrzcie, teraz będą lepsze serwery do dyspozycji... I za coś je trzeba opłacić no nie?

Cieszcie się, że CipSoft chociaż inofrmuje o tym i robi nagrodę bo równie dobrze mogli by nic nie robić, a szansa na naprawdę dobrą rzecz przeleci komuś koło nosa (bo kto wie co to może być? może zaproszenie do siedziby CipSoftu?)

Widziałem też wypowiedz, że czego ta osoba o numerze 100 000 ma tylko dostać nagrodę jak i inni PACC'owcy się do tego przyczynili... Otóż co to byłby za zysk gdyby tylu osobom dali np. dls?! Jedna nagroda - napewno fajna, 100 000 - beznadziejne... A czy np. jak urodzi się w polsce milionowe dziecko to każde dostaje nagrodę? Nie... (było chyba kilkaset tysięcy złoty czy kilkanaście... jakoś tak...) Więc zastanówcię się lepiej.... Postawcie się na ich miejscu...

A i coś jeszcze... Bardzo dużo tematów zawiera posty gdzie obrażany jest CipSoft... Nie rozumiem tego... Dzięki nim gracie... Jeżeli wam sie nie podoba to co tu jeszcze robicie? Co za to, że musicie PACC kupić żeby cieszyć się pełnią gry obrażacie ich....? To jest "szczeniackie" i nie na miejscu...

No i jestem gotowy na to, że ktoś mi pojedzie, że każdy kupił PACC każdemu się należy itd...

Ostatnio edytowany przez Selentih - 20-07-2007 o 23:19.
Selentih jest offline