Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2007, 00:31   #150
Elvvons
Użytkownik Forum

Elvvons's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
Domyślny

@Sergiej czy ch** wie jak sie wabisz

Zbiegiem okolicznosci jest tez to ze plakales tu na forum ze hunci cie [CHAR]kulako[/CHAR] Tak jak to [CHAR]sergiej[/CHAR] Plakal na forum .com

Istnym zbiegiem okolicznosci jest rowniez to ze "obydwoje z was" (Nazywa sie to bodajze rozdwojeniem jazni) opisali tego "hunta" w ten sam sposob, ochhh jakie to przypadkowe.

I Odpi**** sie od Amasa bo on w tej durnej grze zdzialal 3x wiecej niz ty, Oh sorry za obraze Amas, 30x wiecej niz ty wbijajac swym palkiem 50lvl i zalac sie kazdemu w vip "Hunta mam, k**** , HALP PLAX" i nie pisz ze mu lize dupe bo zrobisz z siebie wiekszego idiote niz jestes a ja tak czy siak mam w to wyjebane , nie proboj udawac kozaka bo kozakiem to ty moze jestes na komisariacie. Czemu nie wjedziesz w nas z super pro Mesmeroo ktory jedyne co potrafi powiedziec to "Zobaczymy jak bedzie Pablofon" i klaniajac sie 80ms'kom pochodzenia Szwedzkiego mysli ze wyrobi sobie super pro opinie
Nie zapomne jego walki na Open battle...
Ahh te rozmyslane taktycznie i professionalnie wcisniecie hotkeya z "utamo vita" gdy dostał pare SD , istny mistrz PVP, Ciekawe czemu padl od Furions
Pewnie Freez, zaciela sie myszka lub zgasl monitor , zobaczyl tam swoja twarz i postanowil je*** sie na line czyniac przysluge dla innych, 55kg bohater

Takze kozaku z komisariatu , Jak juz kiedys wspomniales w jednym z swych postow, Wyjdz i nie wracaj bo naprawde nie wiem kto jeszcze tu cie trzyma

Eluuu , Greeeetz
Elvvons jest offline   Odpowiedz z Cytatem