Moje pierwsze pytanie: po cholere mag/druid(niepotrzebne wykresl) ma walczyc z broni bialej, skoro ma Rozge ? W koncu nie po to wydaje sie cholernie ciezko zarobine pieniadze na jakies dodatkowe bronie ? No rozumiem jezeli idzemy na exp w ktorym moze nam braknac manny, wiec bierzemy jakas bron np. mace i ubijamy zwierzyne (mowie tu o niskim levelul). Ja mam 20level sorcera i zawsze uzywam tylko Rozdzki i runek, a expie na guardach(od 15lvl) i na Cyklopach(od bodajze 9) nie wspominajac o takich pasciach jak Amazonki czy roty. Rozumiem ze to poradnik dla Newbe, ale moim zdaniem walka z broni bialej nie ma sensu w tej profesji.
A teraz drugie pytanie : Na co isc expic Sorcerem na 20 levelu (eq: k arm, p legs, crown helmet, beho shield, l boots, 3 Rozga Maga). Prosze o rade, bo juz cyclopy mi sie nudza
Skille: 18/21
Profesja: Rookstyler

Best Hit: 27 (katana) 39(spear)
Best Solo: Mino(a nawet 2,3

)
Best Team: Apericiv Sheng
Profesja: Sorcer

Level: 20
M Level: 18
Best Solo : Dwarf Guard, Cyclop, Hunter
Best Team: Mino Mag(wiem cienko

)