Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2007, 08:53   #173
Auston
Użytkownik forum

Auston's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Poziom: 85+
Skille: lol
Poziom mag.: 60
Domyślny

Ok to troche co pisze cie mnie podlamalo wiekszosc z was pisz : MS rox ma duzo many , gfb od 23 i hmm od 25 goo cash? no bez jaj.... runki to waste czasu chyba ze boterzy jestescie 1h na scarab i masz wiecej kasy taka prawda... a ze po upie gra sie magiem dobrze? hahahaah.... ludzie sam posiadam 93 ms na uniterze i po upie tak zjebani sie gra ze niemoge.... visy wale nawet po 110 - 160.. gdyby nnie up po 240 by padaly... kto niemial hi lvl ms ani ed niech mi qwa tu niegada ze nima zmian zadnych ! bo takie 50 lvle nieodczuwaja tego.,.. sd tak samo walilem 700 a wale max 500 ...
wiec zaczolem gra palem i na 38 rp wiecej wale niz ms z visa a wasta praktycznie niema z bp mf na 50 drag moze... WEDLUG MNIE PALEK TERAZ NAJBARDZIEJ OPLACALNA PROFA NA NON-PVP , nadeszly stare dobre czasy... ;/ szkoda mi msa ale niebede wydawac 22k na 20% lvla(drag bez utamy) jak na tym amym lvl moge za 6k nakupic po 15 gp royal spearow i bede mial 100% lvla ... na koniec chcem powiedziec ze tak naprawda hi lvl 90+ odczuwaja zminy magami wiec prosze niekomentujecie majac 50 + lub mniej ze zmian niema lub gdy cale zycie przed depo sterczycie... mlvl najszybciej na drag leci podczas exp a oplaca sie tylko sd robic ( po upie juz niezabradzo) mam nadzieje ze dalo wam to cos do myslenia cya in tibia
Auston jest offline   Odpowiedz z Cytatem