Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2007, 18:33   #9
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@konan_barbazynca
Chyba też muszę cię z lekka opierdzielić.
Wbijanie 90/90 zanim zaczniesz expić to głupota i strata czasu. 80/80 to maximum. Oczywiście dobrze na 80lvlu podskoczyć z 85/82 na 90/88, ale na niższych lvlach skillowanie jest nieopłacalne (zbyt duże straty przy śmierci + ilość czasu spędzonego na treningu nie jest współmierna do ilości zdobytego doświadczenia dzięki skillowi 90, zamiast np. 75).

@Topic
Co prawda było to trochę czasu temu, kiedy ja rozwijałem swojego knighta (było pewno z dwa razy mniej wartych uwagi miejscówek), ale i tak Ci powiem jak grałem : P.
Do 20 lvlu roty i larwy (Darama), następnie Kazo. Zależnie od skilli wybierasz fajowską jaskinię i tłuczesz do 35 lvl. Teraz: albo zostajesz na Guardach, albo idziesz na Scaraby (ja wybrałem to drugie). Przy dobrych skillach (ja miałem ok 80/80, ale po update na pewno lepiej bym bił) wyciągasz bardzo fajny exp, z tym, że musisz się nastawić na brak zarobku z tych bardziej zielonych (nadrabiałem huntami na Dragi). Przy 45 lvlu wybieramy się na FACC Area i gnamy na Mint zarobić kasy, że o w mordę jeża i jeszcze trochę. Dalej już liczy się Twoja inwencja, ponieważ dla lvli 50+ jest miejscówek, że hoho (polecam Cycopolis i Dragi).
Co prawda nie wszystko, co podałem jest na PACC Area, ale taki już nędzny lajf prowadziłem. Na siłę można by jeszcze gdzieś po środku zasmakować Tombów, których ja unikałem jak ognia (ni chuya nie wiem czemu).
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem