Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2007, 18:37   #160
Pierek-Scotty
Użytkownik forum

Pierek-Scotty's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Świnoujście

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Fear
Świat: Kyra
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MusashiSun Pokaż post
Bardzo dobre stwierdzenie.
Mam swój cel w tym, aby to nagłośnić.
A tak poza tym mało kto w to wierzy. Co prawda mozna by było przedstawić niezbite dowody, ale właśnie to by spowodowało odsłonięcie wszystkich kart, a tego nie chce ani ja ani osoby bezpośrednio 'zainteresowane'.

Garl^
Twoja opinia odnośnie mojej znajomości z Geddem-Xolo nie pokrywa sie z twoimi słowami. tylko tyle .
Do twojej świadomości - powiem że my też mieliśmy ze soba styczność i wierz lub nie, ale zrobiłeś na mnie pozytywne wrażenie. ( co innego twoje zachowanie na battle )

Nie da się ukryć że ff juz się wypala i albo zaczną sie paymenty albo koniec poważnej gry na kyrze. Co niektórzy z was i wam przychylni, wyśmiewają pomysł Grena, ale sami gówno robicie, tylko szczekacie na forum jak pieski, zamiast wykazać się na kyrze.
a tak propo waszych 'członków' z ff - to część myśli na poważnie o paymentach ( głośno o tym nie mówi oczywiście). Wam tylko przyznają rację a jak jakas 'akcja' ma być to powiedzmy zangażowanie maleje - wiesz o kim mówie garl~ ( a jak nie wiesz to twój problem)

Kyre powiedzmy można było uratować i można nadal, ale nie takim podejściem jak niektórzy tutaj mają.
Bo chyba polską specjalnością jest robienie 'piekiełka', zamiast działania.
Ey Przepraszam Cie. Ale mozesz mi dac jakis dowód na to ze Ty lub Gren znacie Gedda?
Pierek-Scotty jest offline   Odpowiedz z Cytatem