21-07-2007, 18:37
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 100
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MusashiSun
Bardzo dobre stwierdzenie.
Mam swój cel w tym, aby to nagłośnić.
A tak poza tym mało kto w to wierzy. Co prawda mozna by było przedstawić niezbite dowody, ale właśnie to by spowodowało odsłonięcie wszystkich kart, a tego nie chce ani ja ani osoby bezpośrednio 'zainteresowane'.
Garl^
Twoja opinia odnośnie mojej znajomości z Geddem-Xolo nie pokrywa sie z twoimi słowami. tylko tyle .
Do twojej świadomości - powiem że my też mieliśmy ze soba styczność i wierz lub nie, ale zrobiłeś na mnie pozytywne wrażenie. ( co innego twoje zachowanie na battle )
Nie da się ukryć że ff juz się wypala i albo zaczną sie paymenty albo koniec poważnej gry na kyrze. Co niektórzy z was i wam przychylni, wyśmiewają pomysł Grena, ale sami gówno robicie, tylko szczekacie na forum jak pieski, zamiast wykazać się na kyrze.
a tak propo waszych 'członków' z ff - to część myśli na poważnie o paymentach ( głośno o tym nie mówi oczywiście). Wam tylko przyznają rację a jak jakas 'akcja' ma być to powiedzmy zangażowanie maleje - wiesz o kim mówie garl~ ( a jak nie wiesz to twój problem)
Kyre powiedzmy można było uratować i można nadal, ale nie takim podejściem jak niektórzy tutaj mają.
Bo chyba polską specjalnością jest robienie 'piekiełka', zamiast działania.
|
Ey Przepraszam Cie. Ale mozesz mi dac jakis dowód na to ze Ty lub Gren znacie Gedda?
|
|
|