Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2007, 00:21   #1
Aim r0x
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
Pytanie czy dobrze skilluje?

Witam!
Mam do was takie pytanko, wiem że jest dużo poradników jak skillować itp, tak więc nie odsyłajcie mnie do nich bo je przeczytałem, ale mam co do skillowania wciąż kilka pytań. Sytuacja przedstawia się następująco:
skilluje w taki sposób że dwa cave raty biore na siebie żeby rósł shielding, stawiam monka i rata i postacią która summonuje atakuje monka, czyli summoner i rat atakują go ja z knife wchodze na 3-go i nie bardzo wiem czy dobrze skilluje i dalej: summonerem mam full defa a najtem balance i jak hitam monka na 3go z tego knife'a to czasami cios jest blokowany przez armor(te żółte promyczki) i czy to w jakiś sposób przerywa ten proces skillowania? bo na full ataku kazdy hit to blood hit ale monka i tak nie da sie zabić więć nie wiem czy lepiej co hita trafiać do krwi na full atk czy na balance czasami mieć te promyczki jeśli ktoś obeznany w temacie skillowania proszę o kilka porad i pomoc;P z góry dzięki
aaa i żeby shielding rósł to muszę atakować jakiegoś potwora i mieć dwa na siebie czy moge tylko stać w miejscu jak słup i mieć dwa potwory na sobie i też będzie rósł?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.