Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
nie płacz , widać że jesteś dziecko wanda
|
Gratulacje, Sherlocku. Zapewne "dzieckiem wanda" czyni mnie fakt, że grać sorcem zacząłem na długo przed wprowadzeniem różdżek do gry (jakby to miało jakiekolwiek znaczenie). Pewnie nie przyszło ci do głowy, że to co napisałem może być prawdą? Najprawdopodobniej nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytania tego ze zrozumieniem, bo i po co? Jeżeli komuś nie odpowiada nierówność profesji (a nie wmówisz mi, że profesje są teraz wyrównane - choćby dlatego, że musiałbyś przedstawić jakieś racjonalne argumenty, a nie sądzę żebyś był do tego zdolny), to od razu "płacze", bo jest "dzieckiem wanda"...
Wbrew pozorom wcale nie ubolewam nad kierunkiem zmian, wprost przeciwnie. Bardzo wiele rzeczy podoba mi się w tym updacie. Nie zamierzam też rezygnować z grania moją ulubioną profesją tylko dlatego, że została osłabiona. Ale, co stwierdzają nie tylko ludzie grający postaciami magicznymi, gra jest teraz jeszcze bardziej nierówna niż to miało miejsce po wprowadzeniu różdżek i szybszej regeneracji many. To nie moja wina, że Cipsoft tak dopakował magów w którymś z poprzednich update'ów i, uwierz mi, wolałbym aby tak się nie stało. Skoro jednak już tak zawalili sprawę, to powinni to naprawdę naprawić, a nie po prostu odwracać sytuację...
PS. Widzę, że po updacie sam poszedłeś na łatwiznę i zacząłeś grać paladynem, więc raczej sam jesteś "dzieckiem wanda", hipokryto.