Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2007, 18:24   #161
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
A probowales kiedys aktualnie bic DSy?
Na twoim lvl powinna byc to sprawa 2-3 vis (wliczajac pudla)
Na moim levelu (82, mlvl 61) jest to sprawa 3-4 vis, nie wliczając pudeł (tak, sprawdzałem).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
z samej kasy ci sie zwroci, no ale fakt ktos tu przywykl ze wystarczy zeby 1 na 3 hunty sie zwrocil i bedzie dosc kasy na 2 nastepne, te czasy minely, musisz zaczac grac jak rycerz, zbierajac co sie da z loota, pojedyncze gp itp.
Tak się składa, że byłem dzisiaj w Drefii (zainspirowany twoim postem notabene), zabijałem głównie wspomniane demon skeletony, trochę ghostów, ghouli, mumii i stalkerów, ze dwa czy trzy razy wstąpiłem też na necro, ale ogólnie można powiedzieć, że expiłem na DSach. Zbierałem wszystko co miało jakąś wartość, wypadł mi nawet jeden guardian shield, a mimo to na 260 zużytych mana fluidów (13 bp) byłem do tyłu o jakieś 4000 (loot był warty jakieś 6000, do tego 3000 w gotówce).
Wiem, że to pewnie kwestia tego, że nie umiem zarabiać (choć np. na hero, na których ponoć jest świetny zysk, przez ok. 8 godzin w sumie wypadł mi crown helmet i red piece of cloth - to już chyba nie jest moja wina?), ale mam też paladyna na 57 lvl i nie mam nim absolutnie żadnych problemów ze zwracaniem się za polowania, podczas gdy grając sorcem sytuację podobną do wyżej opisanej mam niemal zawsze...

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 22-07-2007 o 18:50.
Duch Niespokojny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.