Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2007, 22:36   #152
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

ktoś mówił ze to zabije resztki RPG w Tibii - hmm.. jak można zabić coś czego nie ma? ^^
oczywiście jest, że to "chłyt matekingowy", no ale CIP to nie 4 studentów którzy chcą aby ich gra sprawiała radość, tylko firma której celem jest zarabianie pieniędzy. Z Newsa wyraźnie wynika że to będzie Item w grze więc dziwią mnie wasze wątpliwości.
I nie czujcie się oszukani, że to nie wasz PACC który kupiliście 4 lata temu wygra - to ma być w końcu 100.000 PACC a nie 75.458. Informują o tym teraz bo ta liczba się dopiero zbliża. Gdyby dawali za powiedzmy 75.000 PACC to taki njus byłby wcześniej.
Może wygrać każdy choć wydaje mi się że prawdopodobieństwo wygrania hlvla (niekonicznie hlvla ale w każdym razie doświadczonego gracza) jest trochę większe (mało kto kupuje PACCA po tygodniu gry w Tibie).
Jako graczowi nie podoba mi się ten pomysł, ale staram sie zrozumieć to z punktu widzenia zarządu CIP.

a btw.. ktoś musiałby mieć zajebistego farta żeby dostać tego Rara za PACC który wygrał przez konkurs SMS ;]
sallceson jest offline