Witam dawno nic nie pisalem no wiec najpierw jestem zmuszony odeprzec zarzuty i jakies oskarzenia ze niby sie zbijalem ze swojego kraju wykrzykujac hasla typu heil poland, polands rox czy cos takiego. Wogule Exodus nie podejzewalem cie o to ze bedziesz wymyslal jakies bezpodstawne oskarzenia itd. No wiesz nigdy cos takiego nie mialo miejsca i zreszta to byloby bezsensowne wykrzykiwac takie teksty, zreszta ja nie podchodze do grania w tibie jako jakas patryjotyczna rzecz ze polska kontra szwecja albo polska kontra reszta swiata, pisza do mnie jakies noob chary od ff ty zdrajco zdradziles polakow i dalej niecenzuralne slownictwo, ludzie to nie jakis konflikt zbrojny, jak tak przezywasz ta gre to lepiej wyjdz na dwor i posiedz z kumplami, bo chyba przesadzasz z godzinami przed kompem.
A co do grena to trudno mi sie na ten temat wypowiedziec, ale jest mozliwosc taka, ze to co powiedzial ten koles moglo byc czesciowo prawda, mimo wszystko nie nalezy jechac z idiotycznymi "kurwami" czy ciaglym spamem na kolesia probujac go osmieszyc, ktory probuje cos kombinowac, motac, mozna powiedziec ze sie zgadza, nie zgadza, ale troche kulturki w wypowiedzi zawsze sie przyda.
Dodanie nowej strony na kyrze tj. grena i jego kumpli ubarwilo by moze troche Kyre, ktora powoli staje sie nudnawa przez te ciagle wojny w prawie takich samych skladach i z podobnymi wynikami, a jezeli ten koles w wiekszej czesci ma racje to kyra moglaby (moze) zmienic sie diametralnie i odwieczni wrogowie mogliby sprzymierzyc sie, a starzy przyjaciele stanac po innej stronie

w tibii wszystko jest mozliwe xd