Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2007, 03:47   #172
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
Witam dawno nic nie pisalem no wiec najpierw jestem zmuszony odeprzec zarzuty i jakies oskarzenia ze niby sie zbijalem ze swojego kraju wykrzykujac hasla typu heil poland, polands rox czy cos takiego. Wogule Exodus nie podejzewalem cie o to ze bedziesz wymyslal jakies bezpodstawne oskarzenia itd. No wiesz nigdy cos takiego nie mialo miejsca i zreszta to byloby bezsensowne wykrzykiwac takie teksty, zreszta ja nie podchodze do grania w tibie jako jakas patryjotyczna rzecz ze polska kontra szwecja albo polska kontra reszta swiata, pisza do mnie jakies noob chary od ff ty zdrajco zdradziles polakow i dalej niecenzuralne slownictwo, ludzie to nie jakis konflikt zbrojny, jak tak przezywasz ta gre to lepiej wyjdz na dwor i posiedz z kumplami, bo chyba przesadzasz z godzinami przed kompem.

A co do grena to trudno mi sie na ten temat wypowiedziec, ale jest mozliwosc taka, ze to co powiedzial ten koles moglo byc czesciowo prawda, mimo wszystko nie nalezy jechac z idiotycznymi "kurwami" czy ciaglym spamem na kolesia probujac go osmieszyc, ktory probuje cos kombinowac, motac, mozna powiedziec ze sie zgadza, nie zgadza, ale troche kulturki w wypowiedzi zawsze sie przyda.
Dodanie nowej strony na kyrze tj. grena i jego kumpli ubarwilo by moze troche Kyre, ktora powoli staje sie nudnawa przez te ciagle wojny w prawie takich samych skladach i z podobnymi wynikami, a jezeli ten koles w wiekszej czesci ma racje to kyra moglaby (moze) zmienic sie diametralnie i odwieczni wrogowie mogliby sprzymierzyc sie, a starzy przyjaciele stanac po innej stronie w tibii wszystko jest mozliwe xd
JA JESTEM GREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZYBYWAM ZEBY WYBAWIC WASZ SWIAT OD ZLA JAKIE NIM RZADZI !!!

to fakt kyra robi sie nuda.. ale ja nie widze opcji zeby to uleglo zmianie i chociaz w tibi wszystko jest mozliwe.. nie wierze ze w najblizszej przyszlosci stanie sie cos cos zaskoczy wszytskich... no chyba, ZE JA WIELKI GREN COS ZDZIALAM W TYM KIERUNKU ( moze nie udzielam sie czesto na forum a juz napewno nie na tym.. ale ta historia naprawde mnie urzekla i wiekszych bzdur juz dawno nie slyszlam )