Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2007, 03:45   #3222
Lukasaldo
Użytkownik Forum

Lukasaldo's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Lukasaldo ma numer GG :]
Domyślny

A mi się takie coś zrobiło

Kompa przeskanowałem więc vir czy keylog odpada (bo nic nie wykryło) podejrzewam ,że ktoś dał prawdopodobnie z rl moje ip hackerowi, no i hacknoł (2 osoby z mojego miasta też padły łupem hacka 110ek i 125ek).Ogółem to juz drugi hack heh licząc oba to jakieś 6kk poszło sie *****ć w przestworza, wątpie bym miał dalsze chęci do gry więc się porzegnam. Przede wszystkim najlepszych ludzi jakich tu mogłem poznać czyli Zelus of Pacera (rl kuzyn),Trishien, Kosi Lord,Aloiz,Sabulus,Ronaldinh-Michu i ekipa z Egiptu (Sayad Abdo Eros Ortiga) nie istniejącą juz gildie Polish Army (ehh piękne czasy kiedy to jeszcze liderem byłem ) Polish Power (tę też będę mile wspominał) i obecną Power Army (te mniej ^^).Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam. Na pacerze ogółem grałem 3.5roku co prawda 97lvl to nie zbyt imponujący wynik, ale nie zawsze miałem czas czy chęci i nie grałem na tzw. "wyścigi". Na zakończenie powiem ,że wszystkim życzę sukcesów w postaci lvl'i czy skili ^^ Może kiedyś wrócę aha i tibia to strata czasu tak w ogóle Cya ^^

Ps: Nie chodziło mi by urzekła kogoś moja historia (chciałem się ładnie pożegnać )

The end

Ostatnio edytowany przez Lukasaldo - 23-07-2007 o 03:52. Powód: ...
Lukasaldo jest offline   Odpowiedz z Cytatem