Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2007, 16:06   #1
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny Posiadacze najwyższych poziomów w Tibii...

Posiadacze najwyższych poziomów w Tibii strzeżcie się!

Cytuj:
Uzbrojony czteroosobowy gang porwał jednego z najlepszych na świecie graczy RPG i torturował go psychicznie przez pięć godzin w celu wydobycia od niego haseł dostępu do kont.

Jako przynęty gang użył dziewczyny jednego z porywaczy, która miała za zadanie zwabić osobę najwidoczniej będącą światowym liderem w grze o nazwie Gun Bound.

Gracz został porwany w centrum handlowym w Sao Paulo (Brazylia), kiedy czekając na randkę z prawdziwą dziewczyną napadł na niego czteroosobowy gang pod przywództwem niejakiego Igora. Porywacze założyli sobie, że sprzedadzą zdobyte hasło za 8 tysięcy dolarów. Po pięciu godzinach prób nie udało im się złamać woli zakładnika, który najwyraźniej wolał zaryzykować życie, niż oddać swoje hasła.

Porywacze dobrowolnie wypuścili domniemanego mistrza. Brazylijska policja złapała i zatrzymała wszystkich czterech podejrzanych. Okazali się być graczami w wieku od 19 do 27 lat.

Link:
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41150

Podsumowując mamy spore szanse zobaczenia co umie Mateusz Dragon Wielkie w PvP. Sam jestem ciekawe jak to będzie wyglądać. Strzeżcie się MDW, Seromontis, Katrilla(czy jak tam jej ;p).

Do Administratorów:
Wiem, że jest przyklejony topic z śmiesznymi rzeczami, ale chcę, aby więcej osób zobaczyło co może jeszcze wydarzyć się w tym naszym chorym świecie. Poza tym jest to ostrzeżenie dla wysoko lvl-owców

Tłumaczenie nie jest moje. Ktoś mi wysłał je na GG.

Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 23-07-2007 o 16:57.
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.